jimmy choo ugg
Jimmy Choo en Ugg Australia zijn een samenwerking aangegaan. Het tweetal komt met een capsule collectie bestaande uit damesschoenen gemaakt van schapenvacht.

De Jimmy Choo Ugg collectie bestaat uit schoenen die geïnspireerd zijn door de iconische Ugg laars gecombineerd met kenmerken van Jimmy Choo. In totaal zal de collectie uit 5 verschillende laarzen bestaan, die ieder in meerdere kleuren verkrijgbaar zullen zijn.

Zowel Jimmy Choo als Ugg Australia liet weten heel blij te zijn met de samenwerking. “Naast Jimmy Choo zijn Ugg’s de enige andere schoenen die ik in mijn garderobe heb staan. We zij echt heel vereerd dat we een speciale collectie schoenen mogen maken, die bestaat uit het beste van beide merken. Zo combineren we het comfort van Ugg met de stijl van Jimmy Choo,” liet Tamara Mellon de directeur van Jimmy Choo weten.

De Jimmy Choo Ugg collectie wordt in oktober 2010 gelanceerd en zal verkocht worden in verschillende warenhuizen op de websites van de merken. De prijs van de laarzen zal tussen de €555 en €780 liggen.

Add Your Comment