Een tijdje terug schreef ik dat de kans groot was dat Jimmy Choo het label Jimmy Choo terug zou kopen. Nu blijkt dat Jimmy Choo toch niet de nieuwe eigenaar wordt van het schoenenmerk.

Het schoenenlabel Jimmy Choo werd in 1996 opgericht door Jimmy Choo en Tamara Mellon, maar na 5 jaar vond Choo het wel welletjes geweest en verkocht hij zijn aandelen aan Mellon. Toen onlangs bleek dat Mellon het merk wil verkopen, had Choo opeens wel weer oog voor het schoenenimperium. Met hulp van de regering van Maleisië deed Choo en bod en even leek het erop dat hij Jimmy Choo terug zou krijgen.

Geen Jimmy Choo voor Jimmy Choo

Maar helaas voor Choo komt zijn droom toch niet uit. Want meneer Choo is van de lijst met gegadigden kopers geschrapt. Wat de reden hiervoor is, is nog niet bekend. Misschien gaat het om een oude vete tussen Choo en Mellon, maar op dit moment kan ik alleen maar gissen.

Nu Choo niet meer in de race is, komt natuurlijk direct de vraag omhoog: Wie dan wel? Volgens de geruchten is LVMH de grootse kanshebber, dus wie weet mag het luxe concern Jimmy Choo binnenkort toevoegen aan zijn portfolio.

Add Your Comment