Nadat John Galliano vertrok naar een rehab werd het even stil rondom de ontwerper. Maar nu John de rehab weer verlaten heeft, gaat ook Galliano gate gewoon weer verder.

Ontwerper John Galliano werd afgelopen februari gearresteerd omdat hij antisemitische opmerkingen maakte tegen een Joods vrouw. Niet veel later werd hij ontslagen door modehuis Dior en vervolgens verliet hij op 1 maart Frankrijk om zijn intrek te nemen in een rehab in Arizona.

Fucking racist

Nu een kleine maand later lijkt John Galliano alweer klaar met zijn behandeling. Want de voormalige Dior designer werd gisteren gezien op het vliegveld LAX in Los Angeles. Daar werd hij opgewacht door fotografen en werd uitgescholden voor fucking racist. Galliano, verscholen achter een donkere bril en hoed, reageerde niet en liep door naar de incheckbalie.

Wat John Galliano na zijn vertrekt uit de rehab precies gaat doen is nog niet bekend. Zelf hoop ik dat hij niet stopt met ontwerpen, want ondanks zijn uitspraken blijft hij een zeer getalenteerde designer. Overigens is de opvolger van Galliano bij Dior ook nog steeds niet bekend.

[pro-player image=’https://www.modeblog.nl/wp-content/uploads/2011/04/John-Galliano-Fucking-racist.jpg’]https://tmz.vo.llnwd.net/o28/2011-04/11/041111_john_galliano_video.flv[/pro-player]