Karl-Lagerfeld-winkel-Amsterdam
Na Michael Kors en Marc Jacobs is onze hoofdstad binnenkort nog een modeparadijsje rijker. Want Karl Lagerfeld opent een winkel in Amsterdam.

Op 25 april worden de deuren geopend van de Karl Lagerfeld winkel aan de Hartenstraat 16 in Amsterdam. De boetiek telt 150 vierkante meter en huisvest op de begane grond de prêt-à-porter collectie voor vrouwen, schoenen, accessoires en de favoriete fotografie- en designboeken van de ontwerper. De benedenverdieping is helemaal gereserveerd voor de mannen.

Karl-Lagerfeld-Amsterdam
Qua uiterlijk lijkt de winkel op die in Parijs. Zo is de boetiek voorzien van een luxe uitstraling en allerlei technische snufjes. Je kunt bijvoorbeeld je nieuwe look fotograferen en direct delen via social media. Verder kun je door middel van tablets de nieuwe collectie en video’s bekijken en meer informatie lezen over de items in de winkel.

Karl-Lagerfeld-winkel
Hoewel ik meestal niet echt weg ben van de Karl Lagerfeld collectie, ben ik wel erg benieuwd naar deze nieuwe winkel. Ik heb dan ook het adres alvast genoteerd voor de volgende keer dat ik ga winkel in Amsterdam.

Karl Lagerfeld Amsterdam

Hartenstraat 16
1016 CB Amsterdam