Kate Moss was deze winter het gezicht van de campagne van Balmain. Schijnbaar was het Franse modehuis zo te spreken over het resultaat dat zij besloten om een bijpassende, maar nogal creepy video te maken.

Topmodel Kate Moss schittert deze winter in de Balmain campagne. Nou ja schittert, ze hangt meer stijlvol onderuitgezakt op de bank. Tijdens de shoot lieten de fotografen Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin de video ook meedraaien. Het tweetal maakte van de beelden een ietwat creepy video waarin Kate bezocht wordt door vreemde tekenfilmwezens.

Fotografe Inez omschrijft de video zelf als een combinatie van half Disney en half horror. “Wij zijn gefascineerd door de verschillende realiteiten die door elkaar lopen tijdens een shoot. De muziek, de animaties, de bewegingen van Kate en de camerahoek vertegenwoordigen deze verschillende lagen van perceptie,” aldus Inez.

Hoe mooi Inez de video ook weet te verpakken, ik blijf de beelden vooral griezelig vinden. Nee, doe mij dan maar een campagne geheel in Disney stijl zoals Stella McCartney al eerder deed.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=h9fzQFFhiSw[/pro-player]

Add Your Comment