Kerst make-up Collistar

Hartjes zijn ook dit jaar weer heel geliefd in de kerst make-up collecties. Zo heeft Yves Saint Laurent een hartvormige hanger met daarin een lipstick en gloss in de collectie. Ook het Italiaanse cosmeticamerk Collistar is dit jaar gezwicht voor een hart. De Cuore di Collistar is het pronkstuk uit de feestdagen make-up collectie van Collistar.

CollistarCuore di Collistar is een make-up palet in de vorm van een gouden hart en verpakt in rood fluweel. In dit elegante hart vind je twee tinten oogschaduw en lipgloss en Cristalli di Luce poeder. Cuore di Collistar is een limited edition bijou en verkrijgbaar in twee varianten, Natural Beats en Golden Beauts. Natural Beats bestaat uit subtiele, wat ingetogen tinten, zoals een goudbruine en zachtroze oogschaduw, amandel- en rode bes kleurige gloss en Cristalli di Luce voor gezicht en decolleté. Golden Beauts is meer trendy en feestelijke variant met zwartzilveren en gouden oogschaduw, een gouden en roze gloss en Cristalli di Luce poeder. Daarnaast hebben beide doosjes een spiegeltje en twee verschillende applicators.

Voor de perfecte look voor de kerstdagen kun je naast dit schitterende hartvormige doosje, ook gebruik maken van de Collistar make-up lijn Passione. De naam is een ode aan de vrouwelijke, sexy en gepassioneerde vrouw. De make-up collectie laat zowel lichte tinten als sterke en levendige kleuren zien, die met elkaar gecombineerd kunnen worden. De Passione collectie bestaat onder andere uit een aantal prachtige doosjes oogschaduw en verschillende kleuren lipstick en glos met bijpassende tinten nagellak.

Add Your Comment