John Galliano heeft speciaal voor de aankomende feestdagen een kerstboom ontworpen voor het Claridge’s hotel. Maar de Dior ontwerper creëerde natuurlijk niet een doodnormale, traditionele boom.

Het Claridge’s in Londen nodigde John Galliano voor de tweedemaal uit om een kerstboom voor in de hotellobby te ontwerpen. Voor de kerstboom liet de hoofdontwerper van Dior zich inspireren door de wonderlijke onderwaterwereld. Zo versierde hij zijn Under the Sea boom met roze koraal, zilveren blaadjes, anemonen, zeesterren, zeepaardjes en vissen.

Hoewel John Galliano zelf heel tevreden is met zijn kerstboom en hoopt dat deze inspireert tot een feestelijke kerst, moet ik toegeven dat ik deze boom niet snel naast mijn open haard zou zetten. Maar na Galliano ’s bevroren boom met blauwe luipaard elementen van vorig jaar had ik ook niet verwacht dat de ontwerper dit keer voor een traditionele kerstboom zou kiezen.

Ben je benieuwend naar de aparte kerstboom John Galliano? Dan kun je de boom nog tot 5 januari 2011 bewonderen in de lobby van het Claridge’s hotel in Mayfair Londen. En als je daar toch bent, kun je gelijk een hotelkamer ontworpen door Diane van Furstenberg boeken.

Add Your Comment