burberry-shimmer-tas.jpg

Weer helemaal terug van mijn heerlijke vakantie, wordt het tijd om het één en ander van mij tripje met jullie te delen. Samen met mijn familie heb ik z’n tweeënhalve week mogen vertoeven in één van de meeste luxueuze resorts van Florida. In de vakantie vielen ook de feestdagen. Wij hadden afgesproken om dit jaar niet aan cadeaus te doen. Nu zijn we precies aangekomen op het punt waarover ik het met jullie wil hebben, de kerstcadeaus.

Kortom mijn familie en ik hadden afgesproken dit jaar niet aan cadeaus te doen, omdat het altijd een hele opgaven is om voor iedereen iets te vinden. Alleen hielden zowel mijn vriend als mijn ouders zich niet helemaal aan deze afspraak. Zo lagen er namelijk op eerste kerstdag toch een aantal cadeaus onder de boom. Eén pakje lag zelfs op een andere plek, omdat deze net iets te groot was voor onder ons kerstboompje. Heel verrast was ik toen ik zag dat bijna alle cadeaus voor mij bestemd waren, maar ik was misschien nog wel verbaasder door het feit dat alle pakjes verpakt waren in mooie Burberry dozen.

Vlakvoor onze vakantie was ik voor mijn werk in Antwerpen geweest, waar ik tijdens een bliksembezoek aan de Burberry boetiek verliefd was geworden op een lakleren Beaton tas. Helaas liep die dag mijn zakelijke afspraak uit, waardoor ik geen tijd had om die schitterende tas te kopen. Zo ging de Burberry Beaton aan mijn neus voorbij.

Bij het zien van al die Burberry pakjes maakte het verdriet om mijn misgelopen tas plaats voor vreugde. Zou het dan toch nog goed komen? Haastig knoopte ik de gouden linten los die om het cadeau zaten. De inhoud van de doos maakte mij helmaal warm, daar lag mijn zwarte lakleren Burberry Beaton.

Naast de prachtige tas kreeg ik ook nog zomaar de bijpassende portemonnee en een geruit make-up tasje cadeau. Eén van de cadeautjes die ik als laatste openmaakte, was een klein handtasje uit de Shimmer Check lijn van Burberry.

Mijn allerlaatste cadeau ligt op dit moment nog in de US. Helaas was de mooie ring die ik van mijn ouders kreeg me twee maatjes te groot. Deze kon niet meer voor onze vakantie kleiner gemaakt worden en daarom vliegt de ring over ongeveer twee weken naar Nederland.

Mijn cadeaus zijn echte schitterend, vooral mijn Burberry Beaton tas. Maar nog liever vond ik, toen ik later hoorde, hoeveel moeite mijn kerstman had moeten doen om mij dit schitterende cadeau te bezorgen. Wat had hij dit jaar goed opgelet wat ik wilde hebben. Dankjewel mijn lieve kerstman!

Add Your Comment