Kerst is misschien wel de gezelligste feestdag van het jaar en de versiering speelt hier natuurlijk een grote rol bij. Om die reden vind je hier alvast wat inspiratie op het gebied van kerstdecoratie voor kerst 2012.

De kerstdecoratie voor 2012 is elegant, maar toch ietwat traditioneel te noemen. Zo zijn versieringen met ijzige kleuren helemaal in de mode, maar komen net als afgelopen jaar ook natuurlijke decoraties voorbij. Verder is het decoreren van de boom met eigengemaakte kerstballen en versiersels een trend die erg populair belooft te worden. Wat de kleuren betreft, draait het deze kerst vooral om wit, blauw, rood en groen. Door het gebruik van deze traditionele tinten is een gezellige kerstsfeer in huis vrijwel gegarandeerd.

De kersttrends kun je weer toepassen in de rest van het huis en zelfs een beetje in de tuin. Gebruik bijvoorbeeld led lichtjes om de boom in de tuin op te laten lichtten of versier de ramen met een sneeuwspray. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om het simpel te houden, iets wat zowel met de natuurlijke als minimalistische trend goed kan. Heb je hiermee niet genoeg inspiratie voor de kerstdecoratie, dan vind je op Vrouwblog nog meer ideeën op het gebied van de kersttrends voor 2012.

Add Your Comment