Kort haar bij dames is al een tijdje hip en voor de zomer is het wel erg lekker om een stuk van je haar te hebben. Daarom een overzichtje met verschillende korte kapsels voor de zomer die voorbij kwamen op de catwalk van 2012.

Saskia de Brauw was dit jaar erg geliefd op de catwalk, met name vanwege haar superkorte haar, maar niet alleen zij kan het goed hebben. Mocht je niet weet wie ze is, dan kom je haar zo onder meer tegen met een oranje coupe. Wil je, je haar toch nog iets langer hebben? Kijk dan ook bij de onderstaande foto’s met korte kapsels, want er staan ook verschillende leuke boblijnen tussen.


Ik heb zelf mijn haar al een tijdje erg kort en wil het net weer wat langer laten groeien. Maar voor mij zit er ook genoeg inspiratie tussen voor korte kapsels. Het kapsel van Burberry en Chloé zijn voor mijn doen lang en vind ik erg leuk.

Foto’s via Style