Lana Del Rey voor Versace

Modenieuws door mode modeblog


Na H&M lijkt het erop dat Lana Del Rey haar volgende modedeal op zak heeft. Het gerucht gaat namelijk dat ze het nieuwe gezicht van Versace wordt.

Lana Del Rey werd afgelopen maart op de gevoelige plaat vastgelegd toen zij in Los Angeles gehuld in een kleurrijke Versace outfit op straat liep. Vanaf dat moment ging het verhaal rond dat er iets gaande zou zijn tussen het Italiaanse modehuis en de zangeres. Toch bleef het lange tijd stil, totdat er gister een tweet verscheen waarin gespeculeerd wordt dat Lana Del Rey het nieuwe gezicht van Versace wordt.

Volgens Lana Del Rey World duurt het niet lang meer voordat Lana Del Rey schittert in een Versace campagne. “Nieuws: Na het gezicht te zijn geweest van H&M en Jaguar, is Lana Del Rey nu officieel het gezicht van het modelabel Versace. Foto's volgen snel,” liet het Twitter account weten.

Hoewel het heel goed mogelijk is dat Lana Del Rey met Versace in zee gaat, is het nieuws nog niet officieel bevestigd. Wel is de zangeres de laatste tijd erg geliefd bij ontwerpers. Zo werd ze niet alleen door H&M geschrikt, maar liet ook DSquared zich voor een collectie inspireren door de zangers en vernoemde Mulberry een tas naar haar.