lara stone naakt
Lara Stone is naakt te zien op de cover van het magazine Love. Ja, je leest het goed, de 25 jarige Lara Stone is echt poedeltje naakt op de cover te bewonderen.

Bij het zien van de naaktfoto van Lara Stone was het eerste wat door mij heen ging: “wat een benen!” Het Nederlandse model mag apetrots zijn op haar prachtige gevormde lichaam.  De blondine liet namelijk eerder weten onzeker te zijn over haar lichaam, omdat ze wat ronder is dan haar collega’s.

De prachtige foto’s van Lara zijn gemaakt Mert Alas en Marcus Piggott. Het beroemde fotografenduo wekt de impressie zeer onder de indruk te zijn van Lara’s goed gevormde lichaam. De heren kozen ervoor om het model niet te fotograferen in een bedekkende pose, maar in een houding waarbij alles goed te zien is.

De naaktfoto’s van Lara Stone zijn te zien in het februarinummer van het Love Magazine. De uitgave is gewijd aan mode-iconen. Overigens is Lara niet de eerste dame die naakt te zien is op de cover van het magazine. Beth Dito van de band The Gossip ging het blonde model voor.

Add Your Comment