Louis Vuitton Lara Stone
Dat Lara Stone in de lente/zomer 2010 campagne van Louis Vuitton te zien zal zijn was al bekend. Maar nu zijn er ook nog een aantal prachtige foto’s van de nieuwe campagne uitgelekt.

In de Louis Vuitton campagne is Lara Stone in een Brigitte Bardot-achtige pose op de gevoelige plaat vast gelegd. Het Nederlandse model ligt op een bed van mos en is omringd door witte duiven. Door de frisse achtergrond komen de levendige kleuren van de Louis Vuitton producten, zoals de zongeblekte Monogram denim tas en de klompachtige schoenen, perfect uit.

De mooie campagne is geschoten door fotograaf Steven Meisel, die ook verantwoordelijk was voor de Louis Vuitton campagne met Madonna. Creatief directeur Marc Jacobs liet weten zeer blij te zijn dat hij weer mocht samenwerken met Meisel. “De fotoshoot was geweldig! Overal vlogen duiven, de atmosfeer was sexy en magisch en het resultaat is een serie foto’s die begeerlijk, kleurrijk, fantastische en natuurlijk luxueuze zijn.”

Louis Vuitton Lara Stone 2

Antoine Arnault, hoofdcommunicatie van Louis Vuitton, vult dit aan met: “Na twee seizoenen gewerkt te hebben met grote sterren, besloot Marc Jacobs om dit maal voor een model te kiezen. Maar natuurlijk niet zomaar een model. Lara Stone heeft absoluut een Brigitte Bardot look.” Antoine zegt veder dat de campagne zomers, jong, onvoorspelbaar, fris en optimistisch is. Ook hoopt hij dat deze jonge en romantische campagne een voorbode is voor betere financiële tijden.

Add Your Comment