Lara Stone Louis Vuitton
Na 2 seizoenen het gezicht van de Louis Vuitton te zijn geweest, moet Madonna deze rol nu doorgeven aan het Nederlandse model Lara Stone.

Zangeres Madonna was in de zomer en herfst campagne van Louis Vuitton te zien. Voor de aankomende lente en zomer campagne van het merk wordt de superster vervangen door model Lara Stone. De kiekjes zullen worden geschoten door Steven Meisel.

De switch van Madonna na het Nederlandse model zou komen omdat Louis Vuitton zich wil richten op een jonger publiek. De keuze voor de populaire Stone is dan ook begrijpelijk. Het model sierde verschillende malen de Franse Vogue en is het favoriete model van Karl Lagerfeld. Ook deed ze onder andere campagnes voor modehuizen als Max Mara, Jil Sander en Givenchy.

Lara Stone is overigens niet het enige nieuwe gezicht bij Louis Vuitton. Het merk zou ook clubeigenaar en parttimerontwerper Andr√© Saraiva hebben gestrikt om foto’s voor de zonnebrillencollectie van het merk te maken. Op de kiekjes zouden zijn vrienden zoals de Franse actrice Vahina Giocante, fashionista Annabelle Dexter-Jones en bladenmaker Oliver Zahm worden gefotografeerd met Louis Vuitton zonnebrillen op het The Standard hotel in New York.

Add Your Comment