Lars Nilsson verlaat Nina Ricci

Designers door mode modeblog

Iedereen vraagt zich af of Chloe ooit nog een nieuwe ster aan het roer krijgt en waar Olivier Theyskens naartoe gaat sinds Rochas gesloten is. Nu meldt de Britse Vogue ook nog eens dat Lars Nilsson, Nina Ricci gaat verlaten.

Lars Nilsson stapt op bij Nina Ricci om persoonlijke redenen. De Zweedse designer wilde onder andere wat meer vrije tijd. Nilsson vertelde aan de pers een geweldige tijd bij Nina Ricci te hebben gehad. Maar na drie jaar besloot hij dat het tijd werd voor andere dingen.

Mario Grauso president van parent company Puig Fashion Group, waartoe Nina Ricci behoort, verklaarde het zeer spijtig te vinden dat Nilsson het modehuis verlaat. Lars is een zeer getalenteerd man, het was erg fijn om met hem samen te mogen werken.

Theyskens die sinds de schokkende sluiting van Rochas werkeloos is, wordt genoemd als opvolger van Nilsson. Mario Grauso werd al gezien bij de laatste show van Theyskens voor Rochas in maart. Wordt vervolgd…

Maar terug naar Lars Nilsson. De ontwerper vertrekt pas bij Nina Ricci na de presentatie van de spring/summer 2007 collectie.