Het vinden van de perfecte jeans is geen gemakkelijke opgave. Maar met de komst van Levi’s Curve ID collectie behoort de zoektocht naar de perfecte jeans eindelijk tot de verledentijd.

Het vinden van de perfecte zittende jeans is voor veel vrouwen een probleem. Daarom onderzocht Levi’s de figuren van 60.000 vrouwen door middel van een 3D bodyscans. Uit dit onderzoek kwamen 3 lichaamstypes naar voren Slight, Demi en Bold Curve, die staan voor 80 procent van de vrouwelijke bevolking. Gebaseerd hierop ontwierp Levi’s de Curve ID collectie, waarbij het allemaal draait om de vorm van je lichaam.

Slight Curve

De Slight Curve heeft een smalle pasvorm op de dijen en vormt de billen, waardoor jouw vormen worden verstekt. Deze slimfit jeans met skinny pijpen is verkrijgbaar in de wassing Clean Superstretch voor een stylisch sexy look en Moonlight voor een easy chic uitstraling.

Demi Curve

Dit model is geschikt voor vrouwen met een recht figuur. De Demi Curve creëert namelijk een taille waardoor lichaam meer proportie krijgt. De jeans is verkrijgbaar in een straight, skinny bootcut en skinny model en in 11 verschillende wassingen, zoals Black Superstretch en Powder Grey.

Bold Curve

Deze jeans in bedoeld voor vrouwen met ronde vormen en een smalle taille. De pasvorm zorgt ervoor dat de broek niet gaapt aan de achterkant en niet trekt op de heupen. De Bold Curve is verkrijgbaar in een straight, skinny bootcut en skinny model in onder andere de wassing Black Pearl en cool Blue Sands.

Het juiste model

Om erachter te komen welk Levi’s Curve ID bij jou past doorloop je de onderstaande stappen:

  • Ga rechtop staan en buig naar links. Op het punt waar je lichaam buigt leg je een centimeter neer.
  • Vanaf dit punt ga je 10 centimeter naar beneden, naar je high hip. Meet hiervan de breedte rondom.
  • Ga vervolgens vanaf je high hip weer 10 centimeter naar beneden. Dit is je low hip, meet hiervan ook hiervan de breedte rondom.
  • Hierna bereken je het verschil in breedte tussen je high hip en je low hip. De uitkomst in centimeters geeft aan welk model geschikt is voor jouw figuur.

< 9 cm: Slight Curve

9 tot 13 cm: Demi Curve

>  13 cm: Bold Curve

De Levi’s Curve ID spijkerbroeken zijn te koop in de Levi’s winkel en in de webshop.

Advertorial

Add Your Comment