Louis Vuitton horloges

Roze is één van mij favoriete kleuren, ook als het om mode gaat. Hoewel zwart de boventoon voert in mijn walk-in closet, staat roze op de tweede plek. Van zo’n beetje elk kledingstuk heb ik wel een roze exemplaar, maar het meest gekke ben ik op tassen en accessoires in deze kleur. Ik was dan ook gelijk verkocht toen ik bij Louis Vuitton prachtige roze horloges zag.

De roze snoepjes zijn onderdeel van de Tambour elegants collectie. De Tambour 18 Chamallow is een witgoud horloge, dat bezet is met diamanten. Op de roze wijzerplaat bevinden zich gouden monogram bloemen.

Het Tambour 18 Sure Glace horloge is net zo als het Chamallow model witgoud. Daarnaast heeft ook dit klokje een roze band. De modellen verschillen van elkaar op de manier waarop de diamantjes op de horlogekast zijn geplaatst. Bij Tambour 18 Sure Glace is niet de gehele kast bezet met diamantjes en daarnaast is de wijzerplaat van dit horloge parelmoer kleurig.

Beide horloges zijn te koop in de Louis Vuitton boetiek. De prijzen van deze schitterende snoepjes starten in Frankrijk op €17.000, in Nederland liggen de prijzen iets hoger.

Add Your Comment