Vorige week schreef ik over een levensgrote Louis Vuitton koffer die het straatbeeld van Sjanghai siert. Inmiddels zijn we een paar dagen verder en is bekend geworden dat de Louis Vuitton koffer moet worden afgebroken.

De Louis Vuitton winkel in Sjanghai gaat sinds kort schuil achter een levensgrote Louis Vuitton koffer. De koffer van 20 meter hoog en 4 meter breed is neergezet om zo de restauratiewerkzaamheden aan het gebouw te verhullen. Maar helaas moet de koffer na slechts 7 dagen alweer worden afgebroken, omdat de deze te groot is.

In Sjanghai mogen Reclame-uitingen niet hoger zijn dan 9 meter en niet dikker dan een halve meter. Door zijn enorme omvang zou de koffer voor gevaarlijke situaties hebben gezorgd. Zo zou er op de stoep geen plaats meer zijn geweest voor voetgangers. Waardoor het stadsbestuur Louis Vuitton de opdracht heeft gegeven om de koffer zo snel mogelijk te verwijderen.

Winkelen in Louis Vuitton koffer

Ik vind het ontzettend zonde dat de reusachtige koffer alweer afgebroken moet worden. Want winkel in een Louis Vuitton koffer lijkt mij wel wat hebben. Dus mocht Louis Vuitton niet weten wat ze met de koffer aanmoeten, dan is onze P.C. Hooftstraat misschien een optie.

Foto via AP

Add Your Comment