Heb je er altijd al van gedroomd om je eigen Louis Vuitton te ontwerpen? Dan heb ik goed nieuws, Louis Vuitton introduceert een service waarmee klanten hun eigen tas kunnen maken.

Louis Vuitton komt met Louis Vuitton Haute Maroquinerie, een service waarmee klanten een op maat gemaakte handtas kunnen samenstellen. Overigens hoef je niet bang te zijn dat de persoon voor je met precies dezelfde tas de deur uitloopt, want volgens het Franse merk zijn er 80.000 variaties mogelijk. Zo kun je kiezen 5 verschillende tassen elke in diverse maten, 8 soorten leer en uit meer dan 25 kleuren. Tijdens het ontwerpproces word je natuurlijk begeleid door een expert.

Nadat je je eigen ontwerp hebt gemaakt, wordt deze opgestuurd naar de werkplaats van het modehuis in Asnières in Parijs, waar ook de iconische reistassen, de tassen voor de shows en de tassen van exotische materialen worden gemaakt. Hierna moet je wel even geduld hebben, want het duurt 6 tot 12 maanden totdat je met de handgemaakte Louis Vuitton klaar is.

De Louis Vuitton Haute Maroquinerie salons zijn alleen in geselecteerde winkels beschikbaar, zoals de flagships stores in Parijs, Milaan, Londen, Sydney en Taipei. De prijzen voor het maken van een eigen Louis Vuitton tas variëren van 5.000 euro tot 15.000 euro. Alleen heb ik het vermoeden dat als je kiest voor een krokodillenleren tas dit bedrag een stuk hoger uitvalt, aangezien de prijs van de normale kroko tassen al rond dit bedrag liggen.

Add Your Comment