Louis Vuitton limited edition Multicolore Marilyn

Afgelopen voorjaar breide Louis Vuitton de Multicolore collectie onder andere uit met een beeldig schoudertasje genaamd Marilyn. De tas, vernoemd naar de filmster Marilyn Monroe, liet velen dames harten sneller kloppen. Multicolore Marilyn was een regelrechte hit en bungelde dan ook aan menig dames arm. Louis Vuitton speelde natuurlijk slim in op het succes van de tas, zo kwam het merk onder meer met een Monogram Multicolore Trunk met daarin 33 verschillend gekleurde Marilyn tasjes. Helaas was de prijs van dit collectors item een beetje boven mijn budget. Voor de Multicolore Trunk moest namelijk een dikke 2 ton in dollars worden neergeteld.

Ook ik was erg gecharmeerd van Multicolore Marilyn, maar mijn hart werd pas echt in vuur en vlam gezet bij het zien van de tweede limited edition rondom Marilyn. Ditmaal geen speciale trunk met 33 verschillende gekleurde Marilyns, maar een Multicolore Marilyn gecombineerd met krokodillenleer. Ik was opslag verliefd op deze witte Multicolore gecombineerd met roze krokoleer. Helaas was het tasje besteld voor een andere klant waardoor het aan mijn neus voorbij ging.

Dit alles speelde zich af begin september en nog moet ik vaak denken aan kroko Marilyn. Jammer genoeg was het op dat moment niet meer mogelijk om deze limited edition te bestellen, omdat de tas eigenlijk bedoeld was voor de grote Louis Vuitton shops en zij al lange wachtrijen hadden voor dit model. Ik was simpelweg te laat om dit model te kunnen bemachtigen en daardoor kon deze Louis Vuitton boetiek geen uitzondering meer maken.

Natuurlijk ben ik wel over dit verlies heen gekomen. Echter als ik naar mijn eigen Multicolore Marilyn kijk moet ik nog altijd eventjes denken aan haar krokoleren zusje. Maar goed je kan niet altijd alles hebben. Het was voor mij dan ook een goede les om er voortaan met limited editions als de kippen bij te zijn en daarnaast had ik ook aardig wat geld bespaard door de normale Multicolore Marilyn te kopen. De versie met krokodillenleer koste 3300 euro terwijl de gewone Marilyn maar een kleine 1000 euro koste. Deze besparing van zo’n 2200 euro kon ik weer verder inverteren in mijn tassenverzameling.

Wil jij een limited edition Multicolore Marilyn toevoegen aan je verzameling, neem dan eens een kijkje op ebay, daar wordt de tas zo af en toe aangeboden. Let trouwens wel op de kleur van het krokodillenleer, het model dat ik in de winkel zag staan had roze leer en de tas op de foto hierboven heeft paars leer. Overigens zijn er nog andere kleuren krokoleer verkrijgbaar.

Add Your Comment