Louis Vuitton Mini Lin

De Louis Vuitton Cruise collectie van 2008 ligt alweer eventjes in de winkel. Maar dat mag de pret niet drukken, want wat zijn de nieuwe producten mooi! Dit jaar lanceert het merk zelfs twee verschillende Cruise collecties. Monogram Rubis, is een variant op de klassieke Monogram Canvas lijn alleen opgeleukt met rode accenten. Zelf ben ik meer onder de indruk van de Monogram Mini Lin Croisette Cruise collectie.

De Louis Vuitton Mini Lin Croisette Cruise collectie is afgeleid van de bestaande Mini Lin lijn. Ondanks dat het patroon van de Mini Lin Croisette tassen hetzelfde is, zijn de handtassen van deze collectie toch totaal anders. Louis Vuitton gebruikte namelijk wel hetzelfde patroon, maar dan in de kleuren blauw en rood. Wat zorgt voor een frisse zomerse uitstraling.

De Mini Lin Croisette Cruise collectie bestaat uit drie verschillende handtassen. Eén daarvan is het model Speedy 30. De andere twee tassen genaamd Marina, is een totaal nieuw model in de Louis Vuitton familie. Van dit model bestaat een kleine variant Marina PM en groter ontwerp Marina GM. Alle drie de modellen zijn zowel met het blauwe als rode design te koop. De prijzen van de tassen variëren van zo’n 550 tot 1.200 euro.

Naast verschillende tassen bestaat de Louis Vuitton Mini Lin Croisette Cruise collectie ook uit een aantal kleine accessoires. Het schattige kleine ronde portemonneetje vind ik zelf erg leuk. Wie op zoek is naar een grote portemonnee in deze lijn, kan het beste kiezen voor de French purse. De laatste accessoire uit deze collectie is een kleine ringbandagenda. Ook deze producten zijn allemaal in een rode en blauw patroon verkrijgbaar.

Tot slot bevat deze Cruise collectie een selectie prachtige schoenen. De sleehakken in de Mini Lin Croisette uitvoering zijn echt schitterend. De twee modellen lijken in principe veel op elkaar. Het ene model heeft zowel een open teen als een open hiel. Terwijl het andere paar sleehakken alleen een open teen heeft. Daarnaast bestaat de collectie uit een paar elegante muiltjes en een paar makkelijke teenslippers. Net zoals de tassen en accessoires, zijn ook de schoenen beschikbaar in het rood en blauw.

Add Your Comment