Louis Vuitton lanceert binnenkort een special editie van de Neverfull tas. Het Franse label komt namelijk met een Neverfull Knokke tas, als hommage aan de Belgische kustplaats.

Louis Vuitton heeft verschillende versies van de Neverfull uitgebracht als eerbetoon aan luxe vakantieplekken. Zo is er een speciale Neverfull Palm Beach, Saint Tropez en Saint Barth geweest en nu is de Belgische kustplaats Knokke aan de beurt.

Toen ik dit nieuws onder ogen kreeg, vroeg ik mij als eerste af: “Hoe komt Louis Vuitton in vredesnaam van Saint Barth, Palm Beach en Saint Tropez bij Knokke!” Begrijp me niet verkeerd hoor, Knokke is een leuke plaats waar je heerlijk kunt winkelen. Alleen de overgang van bijvoorbeeld Saint Tropez naar Knokke vind ik wel heel erg groot.

Maar goed, er worden slechts 175 stuks van de Louis Vuitton Neverfull Knokke gemaakt. Dus mocht het geen groot succes worden, dan zal Louis Vuitton er ook geen buil aan vallen. Deze speciale resort editie onderscheidt zich van de normale Neverfull doordat deze voorzien is met de opdruk Knokke. De tas is vanaf 1 maart exclusief te koop bij de bij de Louis Vuitton boetiek in Knokke aan de Kustlaan 271.

Add Your Comment