Op de laatste dag van de Parijs Fashion Week onthulde Louis Vuitton de collectie voor zomer 2013. Marc Jacobs trakteerde zijn publiek op een hoop geblokte creaties.

Voor de prestatie van zijn Louis Vuitton zomer 2013 collectie op de Parijs Fashion Week liet Marc Jacobs een Louis Vuitton Damier tent neerzetten bij Cour Carrée du Louvre. In de tent kwamen 4 roltrappen samen bij een geel met wit geblokte catwalk.

De show werd geopend door 2 modellen die de roltrap afkwamen gehuld in wit met geel geblokte creaties. Hierna volgende nog meer geruite looks, die natuurlijk gebaseerd waren op het beroemd Louis Vuitton Damier patroon. Zo koos Marc Jacobs voor geblokte jassen, korte topjes, knielange rokken, jurken met bloemenprints, mini rokjes en broeken met geruite cut-outs. Het kleurenpalet bestond voornamelijk uit zwart en wit aangevuld met geel, nude en grijs.

Om de look compleet te maken kregen de modellen een strik in hun haar en aan hun voeten puntige kitten heels. Verder waren beroemde Louis Vuitton tassen, zoals de Speedy, voorzien van een pasteltintje en zagen we rechthoekige jaren 60 handtassen.

Foto’s via Style