Het draait bij Louis Vuitton allemaal om jouw en wat jij zoekt in een tas. Je kunt nu namelijk een gepersonaliseerde Louis Vuitton aan je arm laten bungelen.

Louis Vuitton introduceert Mon Monogram waarmee je de klassieke Monogram Canvas tassen naar jouw persoonlijke smaak kan aanpassen. Je hoeft alleen maar een aantal in te vullen en te kiezen en dan heb je in een mum van tijd de tas van je dromen.

Mon Monogram is via LouisVuitton.com onder het kopje Personalisation te vinden. Hier kies je eerst welke tas je wilt, de Speedy handtas, de Keepall reistas of de koffer Pesage 55. Dan maak je een keuze uit 17 verschillende kleuren voor de diagonale of verticale strepen en als laatste kun je drie initialen laten toevoegen. Je ziet tegelijk het resultaat van hoe jouw tas eruit komt te zien.

Helaas kunnen we in Nederland de tas nog niet online bestellen, maar dat wil niet zeggen dat we de tas niet kunnen krijgen. Als je jouw keuzelijst uitprint en meeneemt naar de Louis Vuitton winkel in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam, dan heb je binnen acht weken je droomtas aan je arm hangen.

Add Your Comment