De Louis Vuitton tassen uit de cruise collectie 2011 liggen alweer eventjes in de winkel. Maar aangezien de lente alweer bijna van start gaat, is dit het perfecte moment om de zomerse tassen beter te bekijken.

Voor de Louis Vuitton cruise collectie 2011 creëerde Marc Jacobs 4 verschillende tassen. Hij voorzag de modellen van het vintageachtige Monogram Sabbia dat gemaakt is van katoen jacquard. De zandkleurige stof combineerde hij met licht en helder gekleurde leren elementen wat zorgt voor een serene en elegante stijl.

Mijn favoriete model uit de cruise collectie is de Cabas. Deze handtas is verkrijgbaar in een MM en in een GM versie. De 2 tassen zijn op het eerste gezicht identiek, maar verschillen toch qua grote van elkaar. De MM is de kleinste van de twee en is voorzien van roze of wit leer. De Cabas GM, die bestaat in het groen en wit, is niet alleen wat groter maar is ook versierd met een met de handgemaakte bloemenhanger.Daarnaast bestaat deze zomersgetinte Louis Vuitton collectie uit nog 2 andere modellen. De Sabbia Pochette is een klein en stijlvol tasje in het groen of roze waaraan ook de bloemenhanger bevestigd is. Tot slot is er nog de Besace. Dit is een grote witte schoudertas die wederom voorzien is van de bloemenhanger.


Al bij mijn eerste blik op de Louis Vuitton tassen uit de cruise collectie 2011 was ik direct verkocht. De tassen hebben iets liefs en speels wat gecombineerd wordt met een vleugje retro. De modellen zijn misschien niet de chicste Louis Vuitton tassen ooit, maar zijn wel perfect voor het flaneren over de boulevard.

Add Your Comment