De herfst is weer begonnen en bij een nieuw seizoen hoort natuurlijk ook een nieuwe tas! Daarom vind je hieronder de Louis Vuitton tassen van herfst 2012.

Na de Speedy en de Lockit liet Marc Jacobs zich voor de Louis Vuitton tassen van herfst 2012 leiden door de Papillon en het leger. Hij voorzag de iconische Papillon van een kalfsleren Monogram patroon en veder koos hij voor leren pochettes en voor een extravagante bonttas.

Monogram Revelation

De Monogram Revelation lijn bestaat uit 2 Papillon modellen. Deze vrouwelijke tassen hebben ronde vormen en zijn voorzien van leger geïnspireerde elementen die zorgen voor een elegante en geraffineerde look.

Monogram Revelation Néo Papillon PM
Prijs: 2.220 euro
Kleur: kastanje


Monogram Revelation Néo Papillon GM
Prijs: 2.780
Kleur: groen en zwart

Bonded Pochette Chaîne

De Bonded Pochette Chaîne is gemaakt van hertenleer een heeft een vintage uitstraling. Elke tas is voorzien van 2 legerkleuren en heeft een klein S slot. Je kunt dit model om je schouder dragen, maar ook als clutch.

Bonded Pochette Chaîne
Prijs: 2.450 euro
Kleur: beige en marineblauw

Pochette Chaîne Renard

De Pochette Chaîne Renard is de meest exclusieve tas uit de collectie Louis Vuitton tassen voor herfst 2012. Dit model geeft elke outfit een chique touch en is gemaakt van groenkleurig, zacht vossenbont en aan de binnenkant voorzien van lamsleren voering.

Pochette Chaîne Renard
Prijs: 4.450 euro
Kleur: groen