De Louis Vuitton tassen voor zomer 2011 zijn alweer een tijdje verkrijgbaar. Toch is deze collectie te bijzonder om ongezien voorbij te laten gaan.

Voor de Louis Vuitton tassen van deze zomer liet Marc Jacobs zich inspireren door de jaren 20 en 70. De ontwerper koos ditmaal, in vergelijking met voorgaande seizoenen, voor kleinere tassen variërend van clutches tot schoudermodellen. Verder gebruikte Jacobs heldere kleuren, opvallende details en materialen als python, struisvogelleer, suède en Swarovski kristallen.

De collectie Louis Vuitton tassen zomer 2011 bestaat uit de volgende 5 lijnen:

Cuir Art Déco

De 2 Cuir Art Déco Louis Vuitton tassen zijn vernoemd naar de bekende designstijl uit de 20ste eeuw. De schoudertassen zijn gemaakt van 2 kleurig kalfsleer en voorzien van een gouden gesp.


Cuir Art Déco Baguette
Prijs: €2.550
Kleuren: violet en terre


Cuir Art Déco Trapèze
Prijs: €2.350
Kleuren: vieuw rose en prune

Monogram Empire

De Monogram Empire tassen zijn een mix van glamoureuze details. De schoudertassen zijn vervaardigd uit suède en jacquard stof met daarop het Monogram patroon en zijn voorzien van python details.


Monogram Empire Levant
Prijs: €2.960
Kleuren: violet en marron fonce


Monogram Empire Ponant
Prijs: €2.750
Kleuren: violet en marron fonce

Avant-Garde

De Avant-Garde clutch heeft een opvallend design. Deze suède en kalfsleren tas is versierd met een goudkleurige rand en het woord Vuitton gemaakt van gekleurde Swarovski kristallen.


Avant-Garde Pochette
Prijs: €2.240
Kleuren: Zwart en prune

Monogram Savage

De 2 Monogram Savage clutches van Louis Vuitton zijn een mix van imponerende details. De tas is gemaakt van klassiek Monogram canvas in combinatie met gekleurd kalfsleer. Verder is de clutch bezet met gekleurde lovertjes in de vorm van tijgerstrepen.


Monogram Savage Tiger
Prijs: €2.750
Kleuren: bordeaux, turquoise en rose


Monogram Savage Cub
Prijs: €1.990
Kleuren: turquoise en rose

Galuchat

De Galuchat clutch is er in 2 verschillende versies. De Maestria, gemaakt van pijlstaartrog, is uitgevoerd in helder color blocking effect. Het andere model genaamd Art Nouveau is een combinatie van struisvogelleer en pijlstaartrog en is versierd met exotische bloemen en Swarovski kristallen.

Galuchat Maestria
Prijs: €3.350
Kleuren: amethyste, fuchsia, grenat en marine


Galuchat Art Nouveau
Prijs: rond €8.200
Kleuren: black en amethyst

Add Your Comment