Het is weer hartje zomer en bij een nieuw seizoen hoort ook een nieuwe tas. Daarom vind je hier de Louis Vuitton tassen van zomer 2012.

Voor de catwalkshow liet Marc Jacobs zich leiden door pure romantiek en de iconische Lockit en Speedy tas. Het is dan ook niet erg verwonderlijk dat de Louis Vuitton tassen voor zomer 2012 sierlijk en levendig zijn, zachte vormen hebben en voorzien zijn van sorbet tinten.

De collectie Louis Vuitton tassen van zomer 2012 bestaat uit de volgende 9 lijnen:

Monogram Transparence

De Louis Vuitton show opende met verschillende variaties van de Lockit uitgevoerd in transparant voile nylon. De Monogram Transparence lijn bevat 3 modellen een clutch, de klassieke Lockit en Lockit East-West die elk voorzien zijn van wit leer en Monogram patroon.


Monogram Transparence Lockit Clutch
Prijs: €1.260


Monogram Transparence Lockit
Prijs: €2.320


Monogram Transparence Lockit East-West
Prijs: €2.420

Mama

De Mama schoudertassen zijn voorzien van zoete kleuren en stralen vrouwelijkheid uit. De tassen zijn gemaakt van lamsleer met daarin een gestikt Monogram logo en hebben in zilverkleurige ketting. Naast de lamsleren versie is er ook een krokodillenleren variant.


Mama Broderie Pochette
Prijs: €2.740
Kleur: blauw, ivoor en geel


Mama Perles Pochette
Prijs: onbekend
Kleur: blauw en geel


Mama Croco Pochette
Prijs: onbekend
Kleur: blauw en geel

Monogram Denim

Naast de Lockit zagen we ook de Speedy voorbij komen tijdens de catwalkshow. De Speedy Monogram Denim is er in 3 verschillende modellen en is voorzien van stonewashed denim met daarin een zilverkleurig Monogram.


Monogram Denim Pochette Round
Prijs: €1.330
Kleur: blauw en geel


Monogram Denim Speedy Round
Prijs: €1.840
Kleur: blauw en geel


Monogram Denim Speedy Round GM
Prijs: €2.040
Kleur: blauw

Monogram Bouclettes

De Monogram Bouclettes is geïnspireerd door de klassieke Speedy. Deze handtas is gemaakt van lamsleer, voorzien van glanzende pasteltinten en een mat geborduurd Monogram patroon waardoor er een bijzondere textuur ontstaat.


Monogram Bouclettes Speedy Round
Prijs: €2.750
Kleur: roze, mint en grijs

Jelly

De Jelly past helemaal binnen het transparante thema van Louis Vuitton. Dit schattige tasje is van metallic kleurig kalfsleer en heeft een uitneembaar zakje dat versierd is met jacquard geweven Monogram logo.


Jelly PM
Prijs: €1.790
Kleur: reef


Jelly MM
Prijs: €2.100
Kleur: roze en bruin

Bonded

De Bonded schoudertassen zijn gemaakt van hertenleer en lamsleer en uitgevoerd in 2 kleuren. Verder heeft de tas een zilveren ketting en aan de voorkant een rits, die vast geklikt wordt in een klein slot.


Bonded Pochette
Prijs: €2.240
Kleur: koraal, beige en zwart

North South

De Speedy North South heeft ronde vormen, is vervaardigd uit kalfsleer en uitgevoerd in de kleuren marine blauw en wit.


Speedy North South
Prijs: €3.150

Les Extraordinaires Crocodile

De Speedy speelt dit seizoen ook de hoofdrol in de Les Extraordinaires lijn. Voor deze exclusieve collectie werd de Speedy voorzien van een extra flap en uitgevoerd in krokodillenleer.


Crocodile Old Speedy Flap
Prijs: onbekend
Kleur: mint, nachtblauw en geel

Les Extraordinaires Coquille D’Oeuf

Tot slot bevat de collectie Louis Vuitton tassen voor zomer 2012 nog een ander Les Extraordinaires item genaamd Coquille D’Oeuf. Deze clutch is gemaakt van 12.500 eierschaalstukjes en werd in ruim 600 uur in elkaar gezet.


Coquille D’Oeuf
Prijs: onbekend