De vakantieperiode is aangebroken en daarom zetten wij voor jou 5 luxe vakantiebestemmingen op een rijtje.

Wil je binnenkort op vakantie, maar weet je niet zo goed waarheen? Overweeg dan eens de onderstaande luxe vakantiebestemmingen. Want deze vakantieplekken staan met hun prachtige stranden, exclusieve hotels en tal van bezienswaardigheden en andere activiteiten garant voor een heerlijke luxe vakantie.

Anguilla
Anguilla, is een eiland gelegen in de Caribische Zee. Dit eiland is slechts 91 vierkante meter groot, maar heeft ruim 40 witte zandstranden. Anguilla is absoluut geen plek waar je massatoerisme zult aantreffen en je kunt hier dan ook in de verschillende luxe hotels volop van je privacy genieten.

Côte d’Azur
De Côte d’Azur in Frankrijk staat al tientallen jaren symbool voor een luxe en glamoureuze vakantie. Het is dan ook niet vreemd dat de badplaatsen Nice, Saint-Tropez en Cannes zeer geliefd zijn bij de rich and famous. Naast stranden biedt de Côte d’Azur ook mooi hotels, prachtige winkels en goede restaurants.

Elounda
Op het grootste eiland van Griekenland, Kreta, ligt het luxe plaatsje Elounda. Dit kustplaatsje valt op door haar exclusieve hotels, die geliefd zijn bij beroemdheden over de hele wereld, en haar gezellige haven waar je een tal van restaurantjes vindt.

Malediven
De Malediven is een parel in de Indische Oceaan. De eilandengroep bestaande uit 1190 koraaleilanden, waarvan er 200 bewoond zijn. Deze kleine eilandjes hebben prachtige witte zandstranden, een mooi onderwaterleven en luxueuze top resorts.

Dubai
Luxe, dat is waar een vakantie in Dubai om draait. Je vindt hier winkels van de beroemde modehuizen, mooie golfbanen, de bekende palm eilanden en exclusieve hotels zoals Burj Al Ara, Madinat Jumeirah en Atlantis the Palm.