Mannenschoenen voor vrouwen

 

Blogde ik al eerder over de trend mannenkleding voor vrouwen. Deze winter laten wij ons niet alleen inspireren door de kleding van mannen, maar gaan wij ook nog eens hun schoenen dragen.

Je hebt ze misschien al in de schoenenzaken zien staan en gedacht : die staan hier verkeerd of ben ik soms op de mannenafdeling beland! Geen van beide is waar, die stappers staan op de juiste plaats. De trend voor dit najaar is dan ook mannenschoenen voor vrouwen.

Je ziet deze winter zowel botte als puntige modellen. De kleuren variëren van zwart tot bordeauxrood en van grijs tot bruin. Het ene paar is glad, het andere paar met brogues en weer een ander paar schoenen is gemaakt van hagedissenleer.

Mannenschoenen voor vrouwen kun je natuurlijk dragen onder een klassiek mannenpak. Onder een kuitbroek kun je ze combineren met schokken, al ben ik hier zelf geen voorstander van. Ben je helemaal weg van deze schoenen dan kun je ze ook dragen bij een jurk, let er dan wel op dat je een model met een hakje hebt. Dolce & Gabbana, Church Italia, Paul Smith en Ralph Lauren hebben onder andere mannenschoenen voor vrouwen in hun collectie.