Het is alom bekend dat Marc Jacobs ietwat aparte advertenties houdt. Daarom poseert Marc Jacobs ditmaal zelf geheel naakt in de campagne voor zijn nieuwe geur Bang.

De campagnes van Marc Jacobs zijn nooit saai. Zo liet hij Victoria Beckham als eens uit een tas springen en liet hij een ander model samen met een toilet op de gevoelige plaat vastleggen. Maar ditmaal koos Marc Jacobs niet voor een model of celebrity, maar nam hij zelf in adamskostuum plaats voor de camera.

Voor de campagne van zijn nieuwe geur Bang liet Marc Jacobs zich naakt fotograferen. Op de kiekjes zien we de ontwerper liggen op een bed van aluminium met over zijn edele delen een grote parfumfles. Volgens Jacobs was het heel voor de handliggend dat hij naakt poseerde. “Ik kon maar niet bedenken wat ik aan zou trekken voor de campagne. We probeerden het met kleding, maar dat werkte niet en toen kwam dit idee tot stand,” aldus de ontwerper.

Ondanks dat Marc een goed gevormd lijf heeft, vind ik het niet een aantrekkelijk plaatje om naar te kijken. Daarnaast doet campagne me erg denken aan een campagne van Tom Ford. Terwijl Marc Jacobs altijd zelf heeft gezegd dat hij Tom Ford niet is, want die gaat voor seks. Wat is dit dan, Marc?

Add Your Comment