Marc Jacobs Stam

De Marc Jacobs Stam tas, vernoemd naar Jessica Stam, is beslist de hit van het modehuis. In 2006 bereikte de Stam al de status van it-bag en sinds die tijd is de tas niet meer weg te denken uit de Marc Jacobs collectie. Hoewel ik altijd erg onder de indruk ben geweest van de Stam, heeft de handtas haar weg nog niet gevonden naar mijn tassencollectie. Tot nu toe miste de tas nog iets, om mij over de streep te trekken. Maar daar kan deze lente weleens verandering in komen.

Marc Jacobs komt aankomende lente met twee nieuwe kleuren voor de Stam, Fluo Pink en Raspberry. De Fluo Pink, de roze variant, heeft niet de bekende ijzeren ketting, maar een leren band. Het is mij niet helemaal duidelijk waarom juist dit detail, wat de tas juist zo speciaal maakt, vervangen is. De enige rede die ik kan bedenken, is dat een leren band fijner draagt. Ondanks dit snap ik de verandering nog steeds niet, aangezien de Stam meestal om de arm wordt gedragen.

De Marc Jacobs Stam Raspberry is mijn favoriet van de twee. Dit komt niet alleen omdat dit model wel de mooie ijzeren schouderband heeft, maar ook door de prachtige kleur. De Stam Raspberry is met haar paars roze tint zachter om te zien, dan de Fluo Pink.

Marc Jacobs Stam tassen zijn online te koop vanaf zo’n €1000.

Add Your Comment