De Marc Jacobs Teddies tas wordt gezien als één van de statement items voor aankomende winter. Ondanks dit doet de tas mij toch het meeste denken aan Tommie van Sesamstraat.

De Marc Jacobs Teddies hobo tas is gemaakt van bruin schapenwol en is versierd met zwarte stippen. Deze funky tas is duidelijk bedoeld voor fashionistas die wel een beetje risico durven te nemen. Zelf zou ik deze tas niet zo snel aan mijn arm dragen, maar het eerder gebruiken als kussen in het geval dat ik onverwacht slaap krijg.

Ik kan me nog heel goed herinneren dat deze tas de catwalk van Marc Jacobs op kwam. Wat overigens in dit geval geen goed teken is. Want de outfit ben ik allang vergeten, terwijl deze Tommie look-a-like van 1.195 euro in mijn geheugen gegrift staat. Wat vind jij van de pluizige Marc Jacobs Teddies tas?

[bawlu_buttons]

Add Your Comment