Michael Kors schoenen
Michael Kors, wie kent deze wereld beroemde ontwerper niet. Deze top designer heeft geen introductie nodig.

Deze zeer getalenteerde designer begon op 19 jarig leeftijd zijn carrière in New York waar hij een geheel eigen collectie mocht ontwerpen voor de mode boetiek “lothers”. Critici waren zo onder de indruk van zijn werk dat hij besloot zijn eigen kledinglijn te beginnen, één die wij tegenwoordig allemaal kennen. Als je kiest voor een modeartikel van Michael Kors weet je in ieder geval zeker dat je voor een fashion merk en artikel kiest met stijl en kwaliteit.

Michael Kors damesschoenen

Micheal Kors kent een groot en divers assortiment aan kleding, Michael Kors schoenen en accessoires. De Michael Kors damesschoenen zijn momenteel een hot item en een musthave in de garderobe van een dame die zich bewust bezig houdt met fashion. Met Michael Kors damesschoenen kun je een echte fashion statement maken. Het assortiment Michael Kors schoenen is zeer uiteenlopend en bevat een exclusieve selectie aan pumps, laarzen, sneakers, slippers, ballerina’s en instappers die trendy, hip en luxueus zijn vormgegeven. Wat opvalt bij Michael Kors damesschoenen is dat zijn logo opvallend en op een speelse manier nadrukkelijk aanwezig is. De stijlvolle manier van ontwerpen spreekt boekdelen voor de fans van Michael Kors. Naast dat hij van een alledaags design een mooi luxe artikel kan maken heeft hij oog voor detail en zorgt hij dat ieder ontwerp anders is dan de anderen.

Michael Kors schoenen 2

Wat voorop staat bij Michael Kors is comfort. Het comfort dat deze schoenen bieden verwacht je eigenlijk niet. Ze lopen zo lekker en zijn met zorg gemaakt dat het zo makkelijk is om deze schoenen te dragen en erbij te stralen.

Merktrouwe fans kunnen hun hart ophalen bij Michael Kors. Deze designer ontwerpt zijn schoenen voor iedere vrouw en kun je eindeloos combineren. Ook de collectie van dit seizoen belooft veel goeds. De pasteltinten en dierenprints die deze lente en zomer het straatbeeld zullen beheersen zijn goed vertegenwoordigt. Ook de sportieve sneakers en de stijlvolle pumps zijn tot op het detail zorgvuldig vormgegeven. Laat je verrassen en inspireren deze zomer door Michael Kors.