Milaan fashion week

Milaan bracht zoveel moois voor de herfst/winter 2007/2008. Daarom tot slot nog 1 maal drie shows die vorige week in de Italiaanse modestad te zien waren, Prada, D&G en Emilio Pucci.

Prada
Miuccia visie loopt waarschijnlijk voor op de rest of misschien is de collectie van Prada voor mij te vooruitstrevend. Zelf omschrijft Miuccia haar collectie als, “simple and strange”. Dat zijn waarschijnlijk ook de beste worden om haar nieuwe wintercollectie te omschrijven.

Ik ben niet weg van deze collectie, alhoewel het kleurgebruik wel apart is. De kleuren doen eerder denken aan een zomercollectie, dan aan een wintercollectie. Toch werd de collectie door bekende modejournalisten de hemel in geprezen, simpel maar toch elegant. Zo zie je maar smaken verschillen, maar voor mij geen Prada aankomende winter!

Prada, D&G en Emilio Pucci

D&G
I ben een grote D&G fan. De één vindt het ordi en de ander vindt het geweldig. Ik denk dat je in de wieg moet zijn gelegd om dit merk te kunnen dragen. Je moet vooral geen ordinaire uitstralingen hebben van jezelf! Als je dat wel hebt, laat het merk dan liever links liggen. Maar als je beschikt over de juiste uitstreling, dan maakt een setje van D&G een absolute onweerstaanbare vrouw van jou.

Tijgerprints, mini-mode, bloemenprints en hoge tailles kwamen herhaaldelijk terug in de show. Het duo maakte voornamelijk gebruik van crèmetinten en daarnaast van de kleuren rood, zwart, goud en bruin. Waar ik alleen niet zo weg van was, was de super grote tas die meerderenmalen op dook.

D&G

Emilio Pucci
Pucci is nu eenmaal Pucci en dat betekend prints en kleuren. Niks nieuws voor het merk, maar wel weer een erg leuke collectie.

Emilio Pucci

Fotos met dank aan Elle.com