Miljonair Fair 2007

Lifestyle door mode modeblog

Miljonair Fair 2007

Morgen gaat alweer de zesde editie van de Miljonair Fair van start. Van 6 tot 10 december wordt de Amsterdam RAI omgetoverd tot een shoppingparadijs voor de ware levensgenieter. Ditmaal staat de Fair in het teken van 'World's Leading Luxury Fair' en met meer dan 246 standhouders belooft het ook dit jaar weer een exclusief evenement te worden.

Traditiegetrouw wordt de beurs op spectaculaire wijze geopend tijdens de VIP-night, die inmiddels Hollywoodachtige vormen heeft aangenomen. Niemand minder dan de wereldberoemde ster Joan Collins uit de Amerikaanse soap 'Dynasty' zal de Fair op 6 december openen.

Op de Miljonair Fair vindt je de crème de la crème van alle luxe producten. Het is een podium voor de absolute top van het luxesegment waar de meest spraakmakende producten worden geïntroduceerd. Modeshows van topmerken en bekende couturiers, sensationele optredens en culinaire hoogstandjes zorgen voor een ongekende hoeveelheid glamour en spektakel. Gedurende vijf dagen kunnen bezoekers hun hart ophalen en de euro’s gretig laten rollen in de Amsterdam RAI.