Miljonair Fair
Van 10 tot en met 14 december vindt in de Amsterdam RAI de Miljonair Fair 2009 plaats. De achtste editie van de Miljonair Fair heeft als thema World’s Leading Luxury Fair.

Dit jaar telt de luxe beurs 22.000 m2 waar je onder meer fantastische restaurants, unieke concepten en bijzondere en luxe merken vindt. De Miljonair Fair staat bekend als het podium voor exclusieve producten en ook in tijden van crisis weten ze dat waar te maken. Zo bestaat het aanbod van de beurs onder andere uit juwelen, horloges, auto’s, jachten, kunst en reizen. Daarnaast worden er ook verschillende activiteiten zoals mode- en juwelenshows, beauty assessments, workshops en optredens georganiseerd.

Ook dit jaar wordt de Miljonair Fair geopend met een spectaculaire VIP-night. In voorgaande jaren opende sterren als Anna Kournikova, Elizabeth Hurley, Joan Collins en Pamela Anderson de beurs. Wie dit jaar de eer heeft om de Miljonair Fair op 10 december te openen is nog niet bekend, maar het beloofd even spectaculair te worden als anders.

Van 10 tot en met 14 december 2009 kun je de Miljonair Fair in de Amsterdam RAI bezoeken. De VIP-night, op 10 december, is uitsluitend toegankelijk voor genodigden. De overige dagen is de beurs voor iedereen toegankelijke. Wel staat het event op maandag 14 december in het teken van Business Monday. Tijdens deze dag draait het om netwerken en zaken doen. De toegangsprijs van de Miljonair Fair is € 35, – en op Business Monday € 75, –.

Add Your Comment