De Miljonair Fair 2011 wordt binnenkort weer gehouden. Van 8 tot en met 12 december staat de Amsterdamse Rai weer helemaal in het teken van luxe en exclusiviteit.

De Miljonair Fair 2011 is extra bijzonder, want dit jaar viert het evenement ook een 10-jarig jubileum. Niemand minder dan Elle Macpherson zal de Miljonair Fair openen tijdens de speciale VIP night op donderdag. Eerdere beroemdheden die het evenement openden zijn onder andere Brooke Shields, Sarah Ferguson en Elizabeth Hurley.

Op de Miljonair Fair staan meer dan 300 exposanten die exclusieve luxe producten en diensten aanbieden. Zo zijn er tijdens het evenement jachten en auto’s te bewonderen, maar daarnaast vind je er bijvoorbeeld kunst en ruimtereizen vanaf Curaçao. Ook voor de nieuwste horloges, helikopters en financiële diensten moet je naar de fair.

Mode

Op de Miljonair Fair 2011 komt genoeg mode voorbij. Zo zullen er modeshows te zien zijn van Monique Collignon, Addy van den Krommenacker, Escada en Tony Cohen. Ook de Nederlandse ontwerper Janice zal weer een show geven op de fair. Daarnaast komen er verspreid over de dagen nog meer beroemdheden optreden, waaronder Edsilia Rombley en de deelnemers van het tv-programma So You Think You Can Dance.

De Miljonair Fair 2011 wordt van 8 tot en met 12 december gehouden in de Amsterdam Rai. Op donderdag is er een speciale VIP night, maar deze is alleen voor genodigden. Op vrijdag tot en met maandag is de Fair wel open voor iedereen. Op maandag is het Business Monday, deze dag is voor iedereen toegankelijk maar de toegangkaarten kosten dan 75 euro in plaats van 35 euro per persoon.

Ex-Miljonair Fair

Naast de Miljonair Fair wordt dit jaar ook de Ex-Miljonair Fair georganiseerd. Hans, de ex-miljonair uit de Telfort reclames, geeft cursussen zoals Van X5 naar lijn 5 en Van kaviaar naar kant-en-klaar. Telfort geeft daarom 200 kaarten weg voor de Miljonair Fair 2011.

Add Your Comment