logomilonairfiar.jpg

Alweer de vijfde Miljonair Fair Amsterdam gaat vandaag van start, met een spectaculaire  VIP-avond die bijna Hollywood-achtige vormen heeft aangenomen. Het thema van de openingsavond dit jaar is Dutch Passion en dat moet gezien worden als een ode aan dit kleine land dat zo groot durft te denken. 

Spanning, creativiteit, magie en een ongekende hoeveelheid glamour en spektakel staan op je te wachten. De luxe industrie maakt zich op voor het meest exclusieve societyevenement van Nederland, de Miljonair Fair.

Vijf dagen lang kun je genieten van de allerbeste, allerzeldzaamste en allernieuwste producten. Van zwembaden tot diamanten, van villa’s tot complete eilanden en van boten tot luxe bolides. Niets is onmogelijk voor de ongeveer tweehonderd standhouders, die gezamenlijk de absolute top van het luxesegment vormen. Want hun klanten verlangen het allerbeste. Vandaag nog klaar, en tailor made aan huis bezorgd, het is allemaal te regelen.

Heb je zin in een enorme hoeveelheid luxe en glamour bezoek dan de Miljonair Fair. Van 7 t/m 11 december zal de Miljonair Fair in de Amsterdam RAI plaats vinden.