Minnie-Mouse-Lanvin-jurk
Eigenlijk ben ik nog langer een Disneygek, dan dat ik verslaafd ben aan mode. Ik kon dan ook niet wachten op het moment dat Minnie Mouse zou schitteren in haar Lanvin jurk en van het weekend was het dan zover.

Onlangs onthulde ik al dat Alber Elbaz van het modehuis Lanvin was gevraagd om een jurk voor Minnie Mouse te ontwerpen speciaal voor het 20-jarige bestaan van Disneyland Parijs. Afgelopen zaterdag mocht Minnie eindelijk haar bekende rode met witte stippen jurk in de kast laten hangen en een donkerblauwe Lanvin jurk met barok stenen aantrekken. Daarnaast werd de strik op haar hoofd vervangen door een rode tiara.

Minnie-Mouse-Lanvin
Alber Elbaz liet weten dat hij het een hele eer vond om een jurk voor Minnie Mouse te mogen maken. De muis draagt namelijk als sinds 1928 hetzelfde jurkje, dat destijds nog door Walt Disney zelf werd getekend. “Het was een grote uitdaging en verantwoordelijkheid. Ik wilde haar heel graag in het blauw kleden,” aldus de ontwerper.

Minnie-Mouse-Alber-Elbaz
Ik had afgelopen zaterdag graag bij dit bijzondere event in Disneyland willen zijn. Helaas was het voor mij dit weekend, alleen niet mogelijk om naar Parijs af te reizen.

Foto’s via EPA

Add Your Comment