Modeboeken zijn niet alleen geschikt als cadeau, maar zijn ook leuk om zelf te krijgen. Of je nou wel of niet van lezen houdt, deze 7 modeboeken misstaan absoluut niet op de koffietafel.

Voor de komende feestdagen zijn de onderstaande boeken erg leuk om cadeau te geven of om natuurlijk op je eigen verlanglijstje te zetten. Ook voor de mensen die niet van lezen houden is een modeboek omdat de plaatjes in de boeken altijd erg mooi zijn om te bekijken.

Christian Louboutin


Het merk Christian Louboutin bestaat inmiddels 20 jaar en om dit te vieren is er een speciaal boek uitgebracht. Het boek, dat de titel Christian Louboutin draagt, gaat over de carrière van Christian. Zo is er in het boek van alles te lezen en te zien over verschillende hoogtepunten uit zijn carrière. Dit modeboek is te koop voor €109.

Tom Ford en Jean Paul Gaultier


Ook Tom Ford heeft een eigen boek. In dit boek is van alles te lezen over de tijd dat hij werkte als ontwerper bij Gucci en Yves Saint Laurent. Het Tom Ford boek is voor €99,99 te koop. Het modeboek The Fashion World of Jean Paul Gaultier: From the Sidewalk to the Catwalk kost €76,99.

Emilio Pucci en Vogue


Over het modemerk Pucci zijn al meerdere boeken gemaakt, het boek hierboven is echter anders. Dit boek is geschreven door een journalist die het verhaal heeft beschreven vanuit de dochter van Emilio Pucci, Laudomia. Het boek kost €200.

Tijdschrift Vogue heeft door de jaren heen ook een aantal boeken uitgebracht. Hierboven vind je het boek In Vogue waarin de geschiedenis van het magazine wordt verteld aan de hand van foto’s. In Vogue is te koop voor €75,99.

Valentino en Chanel


In het boek van Valentino staan mooie verhalen en prachtige foto’s van en over het werk van Valentino Garavani door de jaren heen. Het boek over Valentino kost €47,99. In Chanel: The Vocabulary of Style zijn foto’s gebundeld van Chanel’s mooiste ontwerpen, dit boek is te koop voor €76,99.

Add Your Comment