Afgelopen maandagavond vond alweer de zesde show plaats van modewinkel Jos van Raak. In de Zuiveringshal West van de Westergasfabriek woonden klanten, fashionista’s en pers dit modefeest bij.

Extra trigger was natuurlijk de aanwezigheid van een aantal bekende Nederlandse beauties op de catwalk: Lieke van Lexmond, Froukje de Both, Irene van der Laar en Giovanca Ostiana.

Bijna ging het eerste catwalkmodel onderuit maar gelukkig herstelde ze dit snel. We bewonderden heel veel goede sets uit de voorjaarscollectie van o.a. Supertrash, Antik Batik en Braez. Met drie verschillende thema’s: Marine, Klassiek en Glamour zat er voor elke klant wel iets bij. Na de show kon er dan ook geshopt worden in een mini-versie van de Raak winkel.

Bij de marine-look zagen we uiteraard donkerblauwe jasjes en rood-wit gecombineerd met korte jurkjes en een matrozenmuts. Het klassieke thema was te herkennen aan zwart- of blauwwitte combinaties van zijde en andere chique stoffen. Pailletten, parels en Swarovski diamantjes op beeldschone jurkjes hoorden natuurlijk thuis in het glamour thema.

In het tweede gedeelte waren veel, heel veel rode japonnen te zien, vaak met steentjes en Swarovski-diamanten om het middel. De modellen schrijdden in deze passionele jurken op klassieke muziek van Mozart over de catwalk. En natuurlijk was er ook een bruid, in beeldschoon sensueel witte jurk met sluier.

Samen met al deze modellen in het rood en de bruid liep Jos op de klanken van de muziek ‘From the middle to the top to the end’  zichtbaar emotioneel over de catwalk. Back it up and do it again Jos!

Add Your Comment