Modetrends feestdagen 2013
Kerst en Oud en Nieuw staan alweer bijna voor de deur. Heb jij nog geen idee wat je gaat aantrekken tijdens deze dagen? Dan staan hier de modetrends voor de feestdagen van 2013.

Voor mij begint de pret van de feestdagen al bij het vinden van het perfecte jurkje. Gelukkig zijn er ook dit jaar weer genoeg prachtige kledingstukken te vinden. Want wat dacht je van glitters, een verleidelijk avondjurkje of van sneeuwwit? Om je te helpen bij het vinden van de juiste outfit, vind je hieronder de modetrends voor de feestdagen van 2013.

Little black dress

Modetrends feestdagen 2013 Little black dress
Met de klassieke little black dress sla je de plank nooit mis. Kies voor een jurkje met een verrassend detail, zoals een feestelijke strik, zwierige rok of met een opengewerkte rug. Om het geheel extra feestelijk te maken combineer je het met een mooie ketting, chique pumps en een clutch.

Nachtjapon

Modetrends feestdagen 2013 Nachtjapon
Dit seizoen kunnen we niet om de nachtkleding modetrend heen. Voor aankomende Kerst en Oud en Nieuw zijn er dan ook genoeg nachtjaponachtige jurkjes die je buiten de slaapkamer hoort te dragen. Deze sexy avondjurkjes zijn gemaakt van zijde, hebben een vleugje kant en fijne bandjes.

Glitters

Modetrends feestdagen 2013 Glitters
Natuurlijk zijn glitters ook één van de modetrends voor de feestdagen van 2013. Want deze periode gaat nu eenmaal hand in hand met pailletten en glitters in het zwart, goud, rood, zilver, blauw en groen. Ze komen dan ook werkelijk overal op terug variërend van jurken en topjes tot allerlei accessoires.

Wit

Modetrends feestdagen 2013 Wit
Dit jaar wordt het ongetwijfeld een witte Kerst. Want heel wat designers verwerkten de kleur sneeuwwit in hun collectie. Denk aan chique broeken, kanten topjes, liefelijke jurkjes en elegante blouses. Omdat wit clean is kun je bij deze look uitpakken met een mooi juweel.

Barok

Modetrends feestdagen 2013 Barok
Barok is een andere trend van dit seizoen die terugkomt in van de modetrends van de feestdagen van 2013. Deze stijl is ideaal als je grot wilt uitpakken tijdens de donkere dagen. Zo kun je kiezen voor een goudkleurig jurkje of voor een exemplaar dat rijkelijk versierd is.

Kant

Modetrends feestdagen 2013 Kant
Kant staat chic waardoor het ideaal is voor de december periode. Een kanten jurk is dan ook de perfecte optie, maar ook een rokje, een broek of een top met kant staan heel feestelijk. De kleuren variëren van kerstrood tot zwart en er mag zeker ook een stukje huid geshowd worden.

Foto’s via Style