Modetrends zomer 2014 woorden
Dit seizoen mag je letterlijk je gedachten op je armen, borst of heupen dragen. Want woorden zijn één van de modetrends voor zomer 2014.

Tijdens de modeweken lag bij veel designers duidelijk het hart op de tong. Op het plankier was het dan ook een komen en gaan van woorden in de vorm van modieuze statements. Raf Simons combineerde voor Dior tekst met bloemen, terwijl DKNY koos voor logomania. Verder lieten ook Louis Vuitton, Alexander Wang, Christopher Kane en Vivienne Westwood hun oog vallen op deze modetrend voor zomer 2014.

Hoe draag je woorden?

Deze modetrend is geïnspireerd door de streetstyle van de jaren 90. Het gebruik van woorden, getallen, letters en logo’s zorgen veelal voor een sportieve look. Toch komen er hier en daar ook statements voorbij op damesachtige creaties.

Hierbij nog een aantal wijze woorden voor deze modetrend van zomer 2014. Laat de van top tot teen belettering vooral op de catwalk of over aan billboards. Eén subtiele boodschap is echt meer dan genoeg. Kies bijvoorbeeld voor een top of trui met tekst en combineer het met een kokerrok, short of spijkerbroek. Zo houd je de aandacht mooi gefocust op jouw boodschap.

Foto’s via Style