Mulberry Alexa tas
Je hebt de Mulberry Alexa tas al eventjes voorbij zien komen in de nieuwe lente/zomer 2010 campagne van Mulberry. Maar nu is het de hoogste tijd om dieper op deze geweldige tas in te gaan.

De Mulberry Alexa tas is vernoemd naar Britse presentatrice en stijlicoon Alexa Chung. Alexa, die lijkt op een nieuwe versie van de ouderwetse schooltas, is een combinatie van Mulberry’s iconische Bayswater een mannelijk Elkington aktetas.

Het idee voor de Alexa tas is ontstaan toen Emma Hill, Mulberry’s creative director, Alexa Chung zag rond sjouwen met de oude Mulberry Elkington tas. Hierdoor raakte Emma geïnspireerd en pakte de mannelijke vorm van de aktetas en voorzag die van een aantal vrouwelijke accenten. Vervolgens besloot ze om de tas naar Alexa Chung te vernoemen. Die toen ze de tas zag opslag verliefd was en er sindsdien overal mee gezien wordt.

Mulberry’s Alexa is verkrijgbaar in 2 maten en kan zowel als schoudertas en als handtas gedragen worden. Alexa is uitgevoerd in verschillende materialen en kleuren. Zo is er ondermeer een prachtige buffellederen eikenkleurige tas en een opvallend roze luipaard exemplaar. Afhankelijk van het formaat en materiaal betaal je voor de Alexa tussen de €850 en €1100.

Als het goed is, is de Alexa rond 11 januari bij de Mulberry boetieks binnen gekomen. Helaas betekent dat niet dat je de Alexa daarom zo kunt gaan kopen. Voor de tas bestaat namelijk al een wachtlijst waarvan gezegd wordt dat deze net zo lang is als Alexa Chung haar benen. Het mag duidelijk zijn, de nieuwe It-bag van 2010 is geboren!

Add Your Comment