Naomi Campbell topless
Naomi Campbell neemt voor het magazine Flaunt wel een hele uitdagende pose aan. Het topmodel is namelijk topless te zien op de cover van het magazine.

De nog altijd verleidelijke Naomi Campbell schittert met één ontblote borst op de cover van het Flaunt magazine. De cover kopt heel toepasselijk “Nothing Lasts Forever” maar dit is zeker geen stament dat van toepassing is op Naomi. Het 39 jarige model staat na een kwart eeuw nog altijd aan de top van de modewereld en mag dan ook met recht een supermodel worden genoemd.

De verleidelijke topless plaatjes van Naomi zijn onderdeel van fotoreportage genaamd “The rape of Africa”. Topfotograaf David LaChapelle schoot de fotoserie voor magazine Flaunt. Naast kiekjes van Naomi zijn er in het blad ook foto’s van kinderen die met wapens spelen te zien.

Het magazine moest overigens wel 2 covers maken. Op de originele cover is Naomi Campbell te zien met één blote en één bedekte borst. Maar wegens censuur problemen moest het magazine nog een cover creëren. Hierop is de onblote borst van Naomi bedekt met haar donkere lokken. Deze cover wordt in productie genomen.

Add Your Comment