Ralph Lauren krijgt concurrentie en nog wel van iemand uit zijn eigen familie. Zijn neef Greg Lauren komt binnenkort met een eigen kledinglijn.

Wat mijn oom Ralph Lauren kan, kan ik ook moet Greg Lauren gedacht hebben. Daarom lanceert hij voor aankomende lente zijn eigen kledinglijn voor zowel vrouwen als mannen. Hoe de collecties er precies uitkomen te zien is nog niet bekend. Maar Greg wilde alvast wel een tipje van de sluier oplichten. Zo houdt hij van glanzende en gekreukte materialen en richt hij zich op het hogere segment.

Hoewel Greg uit een modefamilie komt, had hij eerst een heel ander carrièrepad voor zichzelf uitgestippeld. Zo heeft hij kunstgeschiedenis gestudeerd en gewerkt als acteur wat hem onder meer een rol opleverde in de serie The Young and the Restless en in de film The Wedding Planner.

Of Greg net zoveel talent heeft voor het ontwerpersvak als zijn om Ralph Lauren, zullen we komende lente ontdekken. Zijn kledinglijn wordt onder andere verkocht bij het warenhuis Barney’s in New York. Het in nog niet duidelijk of de collectie ook in Nederland verkrijgbaar zal zijn.

Add Your Comment