Het monogram van Louis Vuitton zien we graag op tassen, maar er is meer. Eerder kwam het logo al terug op pleisters, maar nu zien we het beroemde monogram ook op condooms.

Zelfs wanneer je zo goed als niets aan hebt, kun je modieus blijven. Met een condoom van Louis Vuitton ben je zelfs in bed zo stijlvol als maar kan, moet de bedenker van dit rubbertje gedacht hebben. Ontwerper Irakli Kiziria is de architect achter dit luxe voorbehoedsmiddel, hij komt uit Georgië en is een grote fan van Louis Vuitton. Hij wilde de Louis Vuitton condooms lanceren op World Aids Day, maar die dag ging voorbij zonder dat we iets van de ontwerper hoorden.

Het monogram van Louis Vuitton is op de verpakking in gedrukt en ook de Louis Vuitton condooms zijn voorzien van de kenmerkende letters. De prijs van het modieuze rubbertje zou 68 dollar zijn. Of de condooms ook daadwerkelijk verkrijgbaar worden is niet bekend,maar in de Louis Vuitton winkels zul je ze in ieder geval niet vinden. Irakli Kiziria werkt niet voor Louis Vuitton, dus de condooms zijn niet echt van Louis Vuitton. Dit zijn niet de eerste designer condooms, want begin dit jaar zagen we ook al een Chanel condoom voorbijkomen.

Add Your Comment