De straat is altijd een plek geweest voor creatieve vrijheid. Hierdoor is het een natuurlijke plek voor non-conformistische kunst, met zijn afwisselde en verschillende stijlen. In de nieuwe campagne van de Ford Ka wil het merk dit laten zien.Van de smalle straatjes van Shoreditch in Londen, waar je straatkunst ziet van o.a. Banksy, Invader en Sweet Toof tot Berlin waar je omgekeerde graffiti, ook wel clean graffiti genoemd, ziet. Straatkunst is iets wat om ons heen is, maar wat vaak verborgen zit.

Ford ontwikkelde een unieke 3D mobiletelefoon applicatie om de straatkunst te ontdekken. Download de applicatie op je telefoon, ga naar een speciaal 3D punt, richt je telefoon en je ziet een levensechte 3D afbeelding van de nieuw Ford Ka. Vanuit een bepaalde hoek, zul je de URL zien waar je verdere dingen kunt ontdekken die tot nu toe verborgen waren.

Hieronder twee filmpjes van de Go Find It campagne.

Street Art, Shoreditch

Clean Graffiti, Berlin

Beide filmpjes zijn onderdeel van de Ford Ka Go Find It campagne, die mensen helpt om nieuwe dingen te ontdekken. De campagne is mij niet helemaal duidelijk, wellicht moet je echt een straatkunst liefhebber zijn om dit te waarderen. Maar de nieuwe Ford Ka is wel een leuke auto om te zien.

Nieuwe Ford Ka

De nieuwe Ford Ka is een compacte stijlvolle dames auto. Het kinetic design geeft deze stadsauto een modieuze en moderne uitstraling. Het eigenwijze karretje combineert nieuwe eigenschappen, zoals snelle lijnen en stevige afmetingen, met dezelfde kwaliteiten, als een onderscheidende uitstraling en vrolijke karakter, die de oude Ka zo populair maakte.

Aan de binnenkant is deze frisse auto net zo opvallend. De combinatie van gedurfde constanten en sprankelende kleuren maken het een echte blikvanger. De Ford Ka biedt gemakkelijk plaats aan 4 volwassenen en beschikt ook nog eens over voldoende handige opbergruimte.

Add Your Comment