Today:February 13, 2024, Tuesday

Nieuwe mode links

Today:February 13, 2024, Tuesday

Nieuwe mode links

Zoals je waarschijnlijk wel gemerkt hebt was Modeblog vandaag tot 12:00 offline. In die tijd is er een geheel nieuwe mode link pagina aan Modeblog toegevoegd.

In de mode links vind je bekende designers zoals Chloé, Mulberry en Valentino. Daarnaast zijn exclusieve beautymerken als, Biotherm, Le Mer en Shiseido ook opgenomen in de links. Modehuizen als Dior en Chanel zijn niet nog eens apart vermeld bij de beauty links, om het zo overzichtelijk te houden. Op de websites van de merken vind je natuurlijk wel hun beautyproducten.

Bij de online winkels kun je terecht om je favoriete merken te bestellen. Deze winkels leveren allemaal in Nederland. Bovendien zijn er ook modehuizen die zelf een online winkel op de website hebben en producten leveren aan ons Landje. Tommy Hilfiger is er hier één van.

Verder zijn er nog een aantal mode sites van collega’s opgenomen in de mode links. Deze sites zijn zeker een bezoekje waard. Tot slot zijn de bekende modemagazines nog toegevoegd aan de link selectie.

Ik hoop dat je nu voortaan door de mode links de merken makkelijker kunt vinden. Natuurlijk zijn aanvullingen op de links altijd welkom.